Des del PCPV i la JCPV condemnem el tancament de RTVV i oferim el nostre suport als treballadors i treballadores que han perdut els seus llocs de treball per culpa del malbaratament , el nepotisme i les corrupteles del Partit Popular .

No per ser una mort anunciada deixa de ser dolorosa per a les nostres organitzacions . Ja que els valencians i les valencianes hem quedat orfes d’una eina que hauria de garantir el nostre dret a la informació i a la llibertat d’expressió .

El PP ha preferit segrestar la voluntat dels i les professionals i , al igual que ha fet amb altres serveis públics , ha asfixiat RTVV amb una pèssima gestió per a que la ciutadania no la reconega com a pròpia . No és cap secret que el seu objectiu sempre ha sigut convertir la televisió de tots els valencians i valencianes en un negoci privat del que es lucren els de sempre .

Per això, els i les comunistes ens comprometem a seguir lluitant , com hem fet durant anys , en totes les mobilitzacions que tinguen com a finalitat recuperar este mitjà de comunicació per als seus legítims propietaris .

Així doncs , ens posem a la disposició dels treballadors i treballadores de RTVV i els animem a fer-se amb el control de les instal·lacions i de la programació per crear un mitjà de comunicació lliure i al servei del poble, que siga també un canal de comunicació en la seua llengua.

El PCPV anima a los trabajadores y trabajadoras de RTVV a crear un medio de comunicación libre y al servicio del pueblo

Desde el PCPV y la JCPV condenamos el cierre de RTVV y ofrecemos nuestro apoyo a los trabajadores y trabajadoras que han perdido sus puestos de trabajo por culpa del derroche, el nepotismo y las corruptelas del Partido Popular.

No por ser una muerte anunciada deja de ser dolorosa para nuestras organizaciones. Pues los valencianos y las valencianas quedamos huérfanos de una herramienta que debería garantizar nuestro derecho a la información y a la libertad de expresión.

El PP ha preferido secuestrar la voluntad de los y las profesionales y, al igual que ha hecho con otros servicios públicos, ha asfixiado RTVV con una pésima gestión para que la ciudadanía no la reconociera como propia.  No es ningún secreto que su objetivo siempre ha sido convertir la televisión de todos los valencianos y valencianas en un negocio privado del que se lucren los de siempre.

Por ello, los y las comunistas nos comprometemos a seguir luchando, como llevamos haciendo durante años, en todas las movilizaciones que tengan como fin recuperar este medio de comunicación para sus legítimos dueños.

Así pues, nos ponemos a la disposición de los trabajadores y trabajadoras de RTVV y les animamos a hacerse con el control de las instalaciones y de la programación para crear un medio de comunicación libre y al servicio del pueblo, que sea también un canal de comunicación en su lengua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.