Dia 14. A València, pel matí a 11 hores saló d’actes de CCOO València, Plaça Nàpols i Sicília. Conferència conjuntament organitzada per CCOO i CCC Octubre Valencia. 19’30 hores Benifaio. Organitza Plataforma Parlem de la República. Saló d’actes Consell Agrari.

Dia 15. A Benissa, 9’15 hores entrevista ràdio Ser de Benissa. A les 18 hores visita al cementeri dels brigadistes i antic hospital. A les 20 hores conferència i presentació al centre Seu Universitària de Benissa, organitza Casal Cultural de Benissa.

Dia 16. A Alcàsser, 12 hores IES d’Alcàsser. 19’30 Saló d’Actes dels Jubilats. Organitza Agrupació d’Estudis Locals “El Castell”

Dia 17. A Picassent, 11 hores IES L’Om. Després entrevista radio l’Om, i a les 20 hores a la Casa de la Cultura. Organitza Associació Amics Cristòfol Aguado de Picassent.

Dia 20. A Torrent, 9’30 IES Veles i Vent i 12’30 IES Tirant lo Blanc. 19’30 saló d’actes Casa de la cultura. Organitza Coordinadora per memòria republicana.

Dia 21. A Albal. 12 hores IES d’Albal. 19’30 saló Casa de la Cultura. Organitza Ajuntament i Escola d’Adults.

Dia 22. A Alacant. Invitats per La Universitat d’Alacant, 12 saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres, edifici 2.

Dia 23. A Port de Sagunt. 9’30 hores IES Vall de Segó en la Comarca dels Valls. 12 hores entrevista Radio Onda Cero. I 19 hores saló Centre Civil, organitza Fòrum d’Opinió Servando Martí i Associació per la Memòria Històrica de Quart dels Valls Angel Gaspar Inglada.

Dia 24. A Silla. 11’30 hores IES Enric Valor. 19’30 Teatre municipal. Organitza Cronista Oficial de Silla, Associació D’Estudis Local “El Castell” d’Alcasser i EU i Verdes de Silla.

Dia 25. A Tortosa-Tarragona conferència-debat per José Almudéver i Federico Mayor Zaragoza (expresident de la UNESCO). Organitza Terra de Germanor i Ajuntaments Capredó-Tortosa. Actes homenatge a l’Unesco i Brigadistes.

Dia 26. A Terol. 10 hores passeig batalla de Terol. 12 h. Presentació del llibre.