Manel Marco Arnal serà el candidat d’Esquerra Unida a l’alcaldia de Quart de les Valls.

Esquerra Unida Quart presentarà la candidatura municipal el dijous 7 de Maig, en l’Auditori Municipal a les 19 h. L’acte serà presentat per l’actual regidor d’EU, Alberto Gómez i intervindran Jovi Langa, anterior regidor, i Manel Marco, candidat a l’alcaldia.

EUPV compta en esta ocasió amb una trentena de veïns i veïnes que porten setmanes confeccionant el programa electoral, aportant idees i  propostes i implicant-se per a fer-les possibles.

Per a la formació d’esquerres no es tracta sols de confeccionar una llista, sinó d’incloure en ella a les persones que millor representen a eixe gran grup que tracta de millorar el poble. En paraules de Manel Marco: “Som més que una candidatura. Som una organització política de treballadors fortament units que hem demostrat que estem preparats no sols per a tindre regidories, sinó per a governar el poble. Una candidatura honesta, responsable i amb gran capacitat de treball. Una opció política amb principis que defèn el mateix al poble com a les Corts i el Congrés dels Diputats. Sempre en defensa dels interessos del poble treballador per damunt dels individuals.”

candidaturaquart1