Des del PCPV volem manifestar el nostre suport a la lluita de les treballadores i treballadors de la empresa STURM 2000 que gestiona dos centres: la Residència privada Novaedat d’Estivella i el centre de titularitat pública “Nuestros Hijos” del Port de Sagunt, que han tornat a ser víctimes d’impagaments de salaris. Es tracta d’una situació que es reitera, convertint-se en una pràctica de l’empresa que quan cada cop que te impagaments per part de la conselleria de benestar social trasllada els seus problemes a la plantilla causant importants trastorns a les famílies treballadores.

Els treballadors i treballadores no hem de ser el els que sostenim amb el nostre salari els negocis privats, no podem ser el sosteniment dels seus deutes. L’empresa incompleix així el més bàsic d’un contracte laboral que és el pagament del salari. Les treballadores i treballadors estan complint escrupolosament amb les seues tasques i es per això que han organitzat protestes i denúncies des de la representació legal.

El PCPV vol donar suport i cridar a la participació a la propera concentració que tindrà lloc a la porta del centre “Nuestros Hijos” del Port de Sagunt el dia 3 de desembre a les 8:45, aprofitant al seu torn que és el dia de la discapacitat, per exigir el pagament de salaris. A la concentració acudiran treballadors i treballadores d’aquest centre així com també treballadores i treballadors de la Residència privada Novaedat d’Estivella.

Des del PCPV considerem que el sector sociosanitari ha estat sotmès als interessos d’aquestes companyies que estan parasitant de l’estat i que no tenen el més mínim escrúpol a que quan no tenen el que volen de conselleria deixen de pagar salaris, quedant l’atenció dels majors i discapacitats ben atesa per unes treballadores que compleixen diligentment amb les seues tasques per a que els usuaris no estiguen afectats per la irresponsabilitat d’aquestes empreses parasitàries. Recordem com a exemple que STURM és una empresa del grup CLEOP, qui després d’omplir-se les butxaques durant la bombolla immobiliària amb nombroses obres públiques també, segueix parasitant de l’estat entrant a fer negoci en el sector sociosanitari. Per tant des del PCPV manifestem que l’atenció a discapacitats i la gent gran ha d’estar en mans directes de l’estat, el sector deu ser nacionalitzat i aquestes empreses parasitàries expropiades i dissoltes. secretariamovimientoobrero-300x171