El PCPV exige a la Conselleria de Educación el pago inmediato a cientos de profesores interinos que siguen sin cobrar

EL PCPV DAVANT ELS IMPAGAMENTS DE CONSELLERIA

El Partit Comunista del País Valencià mostra el seu suport al professorat interí davant els impagaments de Conselleria d’Educació i exigeix el pagament immediat.

A falta d’uns dies per acabar el més de novembre, centenars de docents continuen sense haver cobrat des de l’inici de curs, la qual cosa és intolerable, doncs s’està violant un dret tan fonamental per als treballadors i les treballadores com és la remuneració pel seu treball.

Aquesta situació suposa, com és evident, un empitjorament de les condicions dels mestres, que a pesar de no cobrar han de fer front igualment al pagament de lloguers, hipoteques, menjar o transport, entre d’altres. Fet que no sembla importar massa als actuals gestors de la Conselleria, més preocupats en parlar del canvi que en fer-lo realitat.

Per aquest motiu el PCPV exigeix el pagament immediat de totes les nòmines així com una explicació pública per part del Conseller Vicent Marzà.

EL PCPV ANTE LOS IMPAGOS DE CONSELLERIA

El Partido Comunista del País Valenciano muestra su apoyo al profesorado interino ante los impagos de Conselleria de Educación y exige el pago inmediato.

A falta de unos días para terminar el mes de noviembre, cientos de docentes continúan sin haber cobrado desde el inicio de curso, un hecho intolerable, pues se está violando un derecho tan fundamental para los trabajadores y las trabajadoras como es la remuneración por su trabajo.

Esta situación supone, como es evidente, un empeoramiento de las condiciones de los maestros, que a pesar de no cobrar tienen que hacer frente igualmente al pago de alquileres, hipotecas, comida o transporte, entre otros. Hecho que no parece importar demasiado a los actuales gestores de la Conselleria, más preocupados en hablar del cambio que en hacerlo una realidad.

Por lo tanto, el PCPV exige el pago inmediato de todas las nóminas así como una explicación pública por parte del Conseller Vicent Marzà.