No som mercaderia – Campanya contra les ETT’s

 

Una ETT és una empresa encarregada d’intervindre entre empleats i ocupadors, això significa que la treballadora d’una ETT té el pacte contractual amb aquesta però exerceix la seua labor en una altra empresa, és a dir: la treballadora estaria sent explotada per una empresa amb la qual no tindria cap tipus de contracte vinculant.

A nivell econòmic l’impacte que té, sobretot a la joventut, és brutal. La temporalitat laboral és sinònim d’inestabilitat, no podem planificar la nostra vida i tenim, per tant, serioses dificultats per ser independents i autosuficients.

Però a més, aquestes empreses suposen una eina de la patronal, una eina per dividir als treballadors, per a que no vegen la necessitat d’organitzar-se per lluitar pels seus drets i que impedeix a molts joves tenir participació sindical.

Per aquestes i moltes altres raons fem una crida a totes les joves treballadores del País Valencià per a que s’organitzen i lluiten pels seus drets. Des de la joventut comunista del País Valencià rebutgem frontalment l’existència de les empreses de treball temporal i l’ús indiscriminat que es fa en l’actualitat d’aquestes.

Per unes condicions laborals dignes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *