La UJCE amb les candidatures d’Unitat Popular

Des de la Unió de Joventuts Comunistes d’Espanya recolzem i defensem a tots i totes les candidates de candidatures d’Unitat Popular que avui estan patint l’assetjament dels mitjans de comunicació al servei del capital en el que entenem, és una estratègia de la por per a desestabilitzar i acabar amb els governs del poble que van ser electes en les passades eleccions del 24 de maig.

En l’actual context de crisi econòmica internacional i de crisi de Règim en l’Estat espanyol l’oligarquia financera i els mitjans de comunicació al seu servei necessiten desprestigiar qualsevol procés de ruptura per a mantenir els ressorts del poder. Si ahir es condemnava i es reprimia la mobilització en els carrers, avui es condemna que els protagonistes de la mateixa siguen representants institucionals i per això assistim a una autèntica caça de bruixes l’únic objectiu de la qual segueix sent fer callar la veu del poble i ocultar els canvis que comencen a donar-se en ajuntaments que durant dècades han estat al servei de xarxes clientelars.

Les polítiques neoliberals de retallades implementades pel PP i el PSOE des de l’inici de la crisi han acabat amb la vida de persones al llarg d’aquests anys i ens han deixat als joves sense possibilitat de desenvolupar un projecte de vida en la nostra terra. Les seues polítiques, les seues retallades, els seus desnonaments maten, els comentaris d’indignació popular en xarxes socials i un debat sobre els límits de l’humor en Twitter no.

Denunciem que aquells que ens han portat a l’actual situació de desesperança i emergència social, que aquells que han recolzat polítiques xenòfobes i racistes en el conjunt de l’Estat i han omplert els barris de Madrid de nombroses batudes policials perseguint a l’immigrant, pretenguen avui ficar por al conjunt de la població i donar-nos lliçons de moralitat. De la mateixa manera, denunciem les seues mentides quan pretenen fer creure al conjunt de la societat que la petició de boicot als productes israelians siga igual a antisemitisme.

Vivim un moment històric on els amos del poder comencen a perdre una part del mateix i som plenament conscients de l’ofensiva que ja han iniciat per a fer callar la veu del poble en el carrer, en les xarxes i en la institució.

Per tot açò: Ara més que mai va ser necessària l’organització i la pressió popular en el carrer per a defensar els interessos dels treballadors i les treballadores, defensar els ajuntaments del poble i la unitat popular.

No hem arribat fins a ací perquè ens silencien i manipulen a la primera oportunitat, per això seguirem lluitant per construir una societat més justa.

Des de la UJCE fem una crida a seguir organitzant-nos en el carrer i en el conflicte social per a enfortir la unitat i el poder popular com a úniques vies cap a l’obertura d’un procés constituent que tinga com a horitzó el socialisme.

Igualment animem a tota la nostra militància i a tot el moviment social i popular a continuar expressant i defensant les seues idees amb la màxima convicció i la major alegria possible, sempre des del respecte, però també des de la combativitat.

Organització per a la lluita, alegria per a vèncer.